Hej, mit navn er Peter Krogbæk

Jeg har fotograferet siden jeg var helt ung, hvor jeg startede til fotolære på ungdomsskolen i Åbyhøj. Siden fik jeg mit eget mørkekammer med forstørrelsesapparat, fremkaldere, stopbade og fixér. Den analoge ballast har jeg haft meget glæde af i den digitale verden.

Jeg arbejder meget traditionelt med fotografiet, jeg forsøger at gengive synsindtryk fotografisk. De billeder, som jeg foretrækker, er billeder som man ikke bliver færdig med at se på med det samme, men vender tilbage til igen og igen.

Jeg har dyrket min hobby i forbindelse med et højskoleophold på Askov Højskole og som medlem af de to århusianske fotoklubber AFA og ISO8000. Jeg har især haft glæde af at arbejde sammen med gode venner her i Foto*Vision, en lille uformel fotogruppe, hvor jeg for  alvor har kunnet kaste mig over de muligheder, som redigering af billeder på computeren tilbyder.

I forbindelse med mit arbejde på virksomheden Terma redigerede jeg personalebladet ‘Termitten’ hvor mine billeder blev flittigt brugt. Senere har jeg brugt mine fotografier i de tekniske manualer på firmaet BEUMER (tidl. Crisplant).

 Jeg har fotograferet til bladet Motorcyklen, og mine billeder er også blevet vist på Aarhus Stiftstidendes hjemmeside (Zumba event). Flere af mine billeder har været vist i et blad, som blev udgivet i forbindelse med en aktivitetsdag i Lystrup. Desuden er flere blevet brugt i Visit Læsøs turistbrochure.

Mine billeder har også været udstillet i Bruuns Galleri i Aarhus, i Elsted sognegård, Immanuelskirken og Det gamle Gasværk i Brabrand .

Velkommen på min hjemmeside

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.